Ποιός είμαι

Ονομάζομαι Χιώτης Χρήστος και υλοποιώ ιστοσελίδες και ψηφιακές εφαρμογές από το 2004.

Από το 2015 είμαι συνιδρυτής της εταιρείας ψηφιακών εφαρμογών ELEGRAD η οποία έχει υλοποιήσει ιστότοπους και ψηφιακές εφαρμογές για φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και περιφερειών σε τομείς Διακυβέρνησης, Τουρισμού και Γεωργίας.

Συμμετέχω σε διάφορα έργα πολιτιστικού τουρισμού, σε συνεργασία με το Σωματείο “ΔΙΑΖΩΜΑ” (του οποίου έχω την τιμή να είμαι τακτικό μέλος) ως σύμβουλος ψηφιακών εφαρμογών και μέλος του D_HUB, μιας πολυεπιστημονικής ομάδας, έχοντας σχεδιάσει και αναπτύξει πλατφόρμες διαχείρισης προορισμού και διαδικτυακές κοινότητες για Business Clusters με ικανότητες ηλεκτρονικής μάθησης, συνεδρίων και διαβουλεύσεων.

με την ομάδα του Διαζώματος

Παράλληλα μέσω του D_HUB συμβουλεύω δήμους και περιφέρειες στην επιλογή δράσεων και τεχνικών προδιαγραφών, των ψηφιακών εφαρμογών σε νέα προϊόντα πολιτιστικού τουρισμού και άλλων ολιστικών προγραμμάτων.

Υποστηρίζω την ανοιχτότητα των δεδομένων και κάθε έργο που σχεδιάζω και αναπτύσσω έχει ως βασικές αρχές τη διαλειτουργικότητα, την ανοιχτότητα και την χρήση ανοιχτού κώδικα.

Αναπτύσσω χρήσιμες διαδικτιακές υπηρεσίες και λύσεις, τις οποίες και μπορείτε να δείτε στην αντίστοιχη σελίδα.

Επίσης οι μελέτες που έχω εκπονήσει για λογαριασμό του Σωματείου Διάζωμα είναι διαθέσιμες στην σελίδα Συμβουλευτική

Στον ελεύθερο χρόνο μου δεν λέω όχι σε μια παρτίδα σκάκι.